My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

Kije oh kije…

Hari ni sangat sibuk di sekolah macam xcukup tanah nak pijak..huhuhu😉

Tugasan yang diberi sempena hari karnival telah dibuat sesempurna yang mungkin dalam jangka masa yang kurang memuaskan hati..tapi x apelah,janji dh buat yg terbaik bersama team yang ok..

Esok birthday adik yang kedua tahun..cepatnyeee adik umi masuk 2 tahun..sayang sangat pada adik aaminah wafi cumil:)

Abang pula genap 4 bulan pada jam 11.57 malam..hihihi..abang oh abang..sayang abang sgt2..

Kak long umi yang semakin bijak berfikir walaupun kadang2 pelat ( kapa-kenapa, kapi-tapi,balau-kalau ) aish,dah betulkan banyak kali pun macam tu jugak..hihihi🙂 .sangat memberi kerjasama,memahami&mmg rajin sgt menolong..dia mmg seorang kakak yang superb maplessss! Kak long juga dh boleh membaca iqra’ sampai jim( ja ).. Kredit to walid yang mengajar anak2 mengaji.. Adik pulak,masih ( a )&( ba )… Umi? Umi sibuk ngn imam muda kecil great from Makkah ( Allahumma Amin ), yang perlukan lebih perhatian..

Itu ajelah untuk catatan hari ini..ketemu lagi ya dong esok klo aku rajin nak menulis..🙂

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: