My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

HappyFriendshipDay..

Pagi-pagi lagi time hantar aku pergi sekolah,anje dah wish” happy friendship day sayang…” so sweet..selalunya aku yang wish dulu, hari ni anje yang wish dulu jadi aku senyum sepanjang hari..🙂

Walaupun hari ni hari sabtu, aku pergi kije memandangkan sekolah ganti..ada karnival seni yang sangat meriah, pelbagai pertandingan diadakan..salah satunya pertandingan gubahan tuala..aku menjadi ketua ajk tersebut..huhu~ jadi ketua ni,bukanlah best mana pun..alhamdulillah, teamwork aku memberi kerjasama yang baik.. Pertolongan daripada rakan sekerja yang mahir tentang gubahan-kak ina&kak jun sangat membantu dalam pemberian nombor peserta yang bertanding.. Terima kasih semua🙂

Paling happening,aku balik tak pakai helmet! Anje lupa bawa helmet aku…jadi aku belasah aje& berdoa agar tak ada polis yang nak menyaman..huhuhu~ pulak tu hujan on the way balik rumah..jadi macam cerita hindustan pulak..hihihi😉 sian kat kak long yang berhujan.. Teringat waktu khadiijah wafi masih kecik,kami ke hulu ke hilir menaiki motorsikal..meredah hujan&panas..anak kami tidak sesenang orang lain tapi tidaklah seteruk orang yang kurang bernasib baik. Alhamdulillah🙂

Malam ni nak ngebang ngan ngeteh kat mana ek? Bawa nur cinta kami berjalan2 makan angin sementelah esok hari cuti..bolehlah tidur lewat sikit..😉

Anje, Happy Friendship Day.. Sayang kamu bangat! Muaahhh…😉

 

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: