My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

Abang yang semakin menggeramkan ;)

Abang dah berusia 4 bulan.. Aku suka cium dia macam ayam patuk jagung.. Sedapnyeee&terasa nikmat gituuu..  :) Hairul pun macamtu, sampai bb abang menangis menjerit2.. Hairul kata kalau abang nangis lagi dia geram.. Yelah,suara abang cumil sangat dan manja.. 

Sekarang dah pandai gigit2, mungkin gusi gatal agaknye..janganlah tumbuh gigi awal sgt macam adik aaminah..sakit kena gigit ngan dia.. Adik aaminah kalau nak cium kedekut nak bagi.. Apalagi,cium paksa sampai melalak macam kena dera.. Aish,dah beso payah nak bagi cium.. Jadi,yang keciklah kena take over… Serangan ciuman ummi&walid sebab kami sangat ketagih nak cium anak..kadang2 macam tak boleh nak stop..

Time bf cium, terjaga tengah malam cium, nk mula bagi bf cium,time nangis cium!time tido cium,asyik terasa nak mencium aje..cam ketagihan gitu..semua tempat dicium2..ye,alhamdulillah Maha Suci Allah yang memberi nikmat rasa indah apabila mencium anak..

Semalam malam pergi ronda2 shah alam sampai anak tidur dalam kereta..anak2 sangat suka ekon cuma ummi&walid tak mahu pasang ekon kat rumah, takut derang tak biasa bila tak ada ekon di kampung halaman..

Hari ni nak jalan mana eh? Ronda2 shah alam lagilah macam biasa sampai anak2 tidur🙂

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: