My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

Hari ini..

Macam-macam plan bila hari ahad datang lagi..semestinya aktiviti yang melibatkan anak-anak,buat mereka dihargai..buat mereka’lepak’ setelah seharian penat berguling&bermain bersama-sama..

Plan yang asal,seusai solat subuh,ingat nak angkut mujahid2 kecil ini ke pasar tani seperti biasa tapi keletihan semalam masih terasa lagi,jadi plan itu dibatalkan..berehat-rehat saja di rumah,best jugak.

Tapi,sekitar jam 9 pagi,anje dah ajak keluar,bawa anak2 jalan..lantas aku pun…

Sayang: kita nak ke mana?

Anje: mana2 pun boleh..

Sayang: nak gi mana ni? Malaslah..

Anje:jomlah,bawa anak2 jalan pusing shah alam

Sayang:pagi2 dah bawa anak pusing2 shah alam🙂

Anje: dahtu xtahu nak gi mana yang dekat2,boleh cari sarapan..

Sayang: kita gi giantlah..lupa pulak drypers abang murah hari ni,beli dua free satu..

Aiyooo,nak decide tempat yang x diplan memang makan masa ditambah dengan kelupaan aku nak beli barang2 rumah..kami ke giant,beli barang2…sarapan pagi&anak2 bermain disitu..agak2 abang dah mula xselesa,kami pun pulang..

Malamnya,kami beli barang2 yang dirasakan murah di speedmart bukit jelutong..bawa anak2 pusing shah alam& melepak di dataran..sayangnye xada bola,jadi akulah jadi tukang kejar kak long & adik :)—–> kurus umi sayang😉

Aku promise nak belikan bola,bila ada masa terluang&keadaan cuaca yang baik..bolehlah kami melepak& ngebang kat dataran shah alam..boleh main bola,berbasikal,kejar2&makan2..

Harap mujahid kecil ini bahagia bersama walid&ummi di dunia&akhirat..sayang kamu!🙂

Single Post Navigation

One thought on “Hari ini..

  1. hairul2801 on said:

    Free wipeslah..aishhh..nasib memang murah🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: