My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

6 Tahun yang lalu..

6 May 2006 – Majlis pertunangan aku&hairul dijalankan secara ringkas..sangat2 ringkas..hanya mak,ayah,along hairi&kak long as..mama&ayah sahaja yang menyambut..

Kalau diingat kembali, macam tak percaya. Hairul ajak bertunang xsampai seminggu aku dirisik terus bertunang. Parent in law hanya bawa kain pasang beserta tudung dan sebentuk cincin-permintaan mama yang tak mahu ada majlis yang besar2..

Bincang punya bincang, tarikh kahwin tak tercapai juga memandangkan aku&hairul mahu sebulan selepas tu kami disatukan cuma parent in law&mama suruh bincang balik..

Pada malam tu, kami berjalan bersama dengan adik beradik aku ke danga bay.. Perkara yang tak boleh lupa sebab ia moment yang indah walaupun ada terselit sikit rasa pahit.. It’s ok🙂 nama pun kehidupan mesti ada liku2nya kan…

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: