My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

School holiday is coming, yeeehaaa!

Lagi 2 minggu cuti sekolah nak datang.. Macam2 plan kami listkan untuk mujahid2 yang cumil ini🙂

1) Nak tidur kat hotel – pilihan kami, de palma hotel kuala selangor 3hari 2 malam

2) Ingin bermusafir di Kelantan – tempat kami belajar dulu.. Perak – nak jalan ke zoo taiping& waterpark kt lost of tambun. Kuantan – waterpark kat bukit gambang. Ingin juga ke cherating temapt kami berbulan madu🙂

3) Movie time with kids🙂 7June ada madagascar.. Mesti gi tengok.. Dah survey2 juga, banyak cartoon tapi semua coming soon – brave, ice age& satu lagi tak ingat nama.. ( kami pernah bawa 3 baby ni tengok seefood kat TGV sunway piramid, rasanya xseriklah nak bawa sbb adik&abang tidur)🙂

4) Balik kampung🙂

Tapi  tak tahulah plan ini jadi ke tak.. Nama pun plan kan.. Aku pulak, terkial2 nak perhabiskan ambil lesen memandu.. Time cuti, segala bagailah nak buat.. Kalau tak ambil time cuti sekolah ni, alamat kenalah pergi kelas semula.. Aduhai si lesen kereta..

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: