My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

Abang sudah enam bulan..

Abang yang disayangi sudah menjengah angka 6 bulan..
Abang cool orangnya..
Nangis pun tak kuat mana..
Tak suka naik kereta lama2, abang keboringan..
Suka berjalan2&mata bulat dok perhati alam sekeliling🙂
Kurang minum susu ummi..
Dah pandai sedut guna straw… Menakjubkan ummilah abang..
Paling ummi suka, abang cool giler..cumil sangat..
Cool mcm walid dia..

Dedikasi lagu untuk abang
” ni abang soleh ni, i love u ummi.. Ni imam ummi ni, asSudais ummi ni”

Dari adik untuk abang
” ni abang.. Ni abang.. Ni abang soleh cemik”

Dari kak long untuk abang
” abang.. Abang.. Abang..abang… Ni abang ni abang..ni abang soleh disayang”

Hai,macam2 versi lagu untuk abang.. Abang, doa ummi agar abang menjadi imam muktabar, penghafaz Al-Quran yang sangat cintakan al-Quran.. Menjadi imam yang mengimamkan puluhan ribuan jemaah di mekah&madinah..
Allahumma amiin, perkenankan doa seorang ummi ini..

Abang, sayang giler abang..🙂

20120618-135520.jpg

20120618-135542.jpg

20120618-135552.jpg

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: