My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

~untuk anje~

21 JUNE 2012

Kami menyambut hari friendship day di Zam Zam Restoran, Oasis 9, Shah Alam..

Bersama mama,mimi,atin&anak2 kami.. hidangan yang dipesan ialah lamb mandy, sharwamak mix, grill lamb chop, arab yogurt&mango juice.. tak adalah sedap mana, janji dapat tunaikan ‘kemengidaman’ mama akan nasi arab.. ada bajet lebih, kita terjah Hadramaut kat ampang pulak eh🙂 dessert pulak kami pilih snogurt ala macam tuti fruti tapi ni nama kedai dia snogurt… layanan owner memang tebaek.. kedai dia pulak siap ada katil🙂 senang nak angkut anak2 yang lena diulit mimpi manakala mak pak sedap dok pekena froyo..😉 next time, kte try eh anje..

22 JUNE 2012

Hari ni kami bergaduh lagi😦 Perkara yang confirm lagi sohih untuk aku elakkan.. sungguh aku memang tak suka bergaduh dengan hairul.. masa sangat berharga untuk dihabiskan pada pergaduhan.. tapi itulah, terjadi juga..

Anje, if you read this entry…

sayang mohon maaf terlebih kata, terlajak berbahasa, terover susila..

Well, anje know me very deeply kan.. sorry eh..

i’ts won’t happen again, i try my best okeh…

but i want to ask you,

Who are important thing in your life?
Please answer honestly 🙂🙂🙂

Angkatan bersenjata yang kurang sihat bersama ‘ketua’ nya..hahaha😀

20120625-153601.jpg

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: