My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

Home Queen

Teringin benar nak makan red velvet&pavlova yang kak nuha buat.. So, orderlah kat pages Home Queen..
5 cuppies red velvet
5 mini pavlova
5 mini choc pavlova

Petang tadi ambil di esso Shah Alam.. Lepas tu singgah giant beli agar-agar yang ada tanda halal jakim.. Teringin nak makan sardin roll, nak buat agar-agar puding sekali lagi biar sampai puas hati🙂 & popia crab&carrot. Doanya, bolehlah buat bila berkelapangan&ianya juga plan project with mujahid musleh..

Ummi juga, dah lama beli bahan untuk buat playdoh sendiri dengan mujahid musleh cumanya belum berkesempatan&belum juga beli pewarna-aduhai pewarna pun agak mahal kat giant. Nanti ummi survey hargalah kat mydin mart&speedmart.. Sabar ye sayang-sayang ummi..

Oklah, abang ipar&kak ipar bermalam di rumah.. Jadi janganlah nak terperap&berblogging..hihihi😉

20120928-211654.jpg

Pavvy&rv.. See, kak long&adik makan tak habis rv sebab ‘kenyang’ bila nampak Giant.. Anak oh anak, ‘ kenyang’ terus bila dapat bermain😉

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: