My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

i-City

Letihnyalah berjimba dekat i-City..
Dulu, memang rasa tempat bersantai&berreakreasi,
Sekarang lebih kepada tempat untuk mencari banyak keuntungan..

Betullah ida cakap, yang dia berpeluh-peluh time pergi i-City,
Aku pun lagilah berpeluh-peluh dengan mengendong abang&adik bergilir-gilir dengan anje..
Mereka keletihan bukan sebab bermain tapi mendaki bukit untuk sampai ke pintu utama..

Agak-agak dah ok, stamina dah kembali, maka bermulalah aktiviti kejar mengejar bersama-sama mereka…huhuhu, kurus tak juga si ummi ni..

Kalau dulu, nak main permainan, bayar kat tempat bermain itu sahaja-mudah&senang..
Sekarang, nak main satu permainan pulak kena beratur panjang.. Nak topup duit untuk bermain pun kena jugak beratur panjang.. Memang agak seriklah.. Betul-betul keletihan😦

Lain kali datang yime weekdays.. Semalam saja je bawa Aleeya jalan-jalan kat i-City, kak,long sibuk bercerita tentang i-Citu pada cousinnya, jadi bawalah tengok&dapatlah main kuda pusing..

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: