My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

My Milk Booster

20121004-062657.jpg
Halba atau fenugreek

20121004-062727.jpg
Rendam dengan air panas semalaman&minum di pagi hari.. Minum macam tu je tak lalu, jadi campur milo dan minum macam makan oat gitu🙂

20121004-062907.jpg
Longan kering

20121004-062951.jpg
Rendam sampai kembang, boleh makan macam tu juga seperti asam

Tapi aku lebih suka makan buh dalam air milo

20121004-063129.jpg

Yang ni air halba+longan kering🙂

_______________________________

sekadar berikhtiar untuk perbanyakkan susu..
Adakalanya menjadi, adakalanya tidak..
Yang penting kena supply&demand sekerapnya..
Lagi penting, mood mesti ceria selalu🙂
&
Of course pergantungan yang sangat hebat pada Rabb..
Berzikir ya razzak,ya matin berulang kali tika mengepam susu..
Percaya,susu yang dapat itu secukupnya rezeki untuk abang sayang🙂

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: