My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

Sebelas bulan

20121107-131552.jpg

Si cinta hati sudah berusia sepuluh bulan..
Makin manis senyumannya..
Senyum selalu walaupun orang tidak mengagahnya..
Semua makanan dimakan tanpa pantang..
Aktif bermain, main, main dan bermain aje..
Walid suka cakap ” abang tak reti diam “, walid fail kalau mengejar abang.. Abang punya speed memang laju.. hihihi😉
Paling walid kuat mengadu pun “sayang, tengoklah anak bujang sayang ni”😉
Abang juga teruja mandi dalam kolam bersama kak long&adik
Dah mula nak lepaskan tangan untuk berjalan, tak takut pun kalau dia jatuh tersembam TAPI ummi yang seriau dan selalu ‘mengarahkan’ kak long&walid perhati abang.
Mulut juga dah banyak bercakap bahasa babynya..
Faham arahan tapi lebih banyak yang abang buat tak tahu aje..
Gigi nak masuk tiga batang-dua bawah&satu atas..
Tulah pasal air liutr asyik meleleh aja😉
Selalu menghantukkan kepala kat mulut ummi, maka ummi pun terkena mata ikan, abang pun terkena sama.. Kesianlah kat budak aktif ni..
Nikmat mencium memang tak boleh nak describe feelingnya, ala-ala ketagihan gitu.

Abang, dewasalah menjadi mujahid musleh yang mukmin.
Doa ummi sentiasa bersama abang..

20121107-132801.jpg

vitamin kak long&adik pun abang ‘sebat’ juga -alahai ~

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: