My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

Nuget

Tesco Extra Shah Alam

Ummi: Kak Long nak makan apa?
Kak Long: nak ni sambil tunjuk nuget heart shape..
Ummi: tak bolehlah sayang..
(tengok rupa paras aje dah tahu yang semalam punya cuma kedai panaskan aje)
Kak Long:😦
Ummi: Adik, nak makan apa?
Adik: ni ummi, ni ummi (aisey, nuget yang sama macam kak long request juga)
Ummi: tak bolehlah sayang…
Adik: (mulalah buat perangai dia-aduhai anak)

Kak long dan adik, dua orang puteri kesayangan ummi, berbeza karekter&perangai. Kak long lebih baik dan behave sebiji kopipes walid, adik pula mirip macam ummi -gulp!

______________________
so, let’s do nuget cucuk-cucuk walaupun bukan heart shape tapi on jelah😉

Step 1: Nutriplus nuget ayam kenalah beli
Step 2: Walid gorengkan nuget (sayang anje🙂 )
Step 3: Cucuk-cucuk😉

Senangkan?
Asal mujahid musleh suka&happy🙂

20121125-005107.jpg

See🙂 suka&happy sampai ngencis!

20121125-005207.jpg

Siap nuget cucuk-cucuk…

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: