My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

Dinner

Dinner malam ni makan dominos..
Sebab ada diskaun 50% all pizzas tanpa kecuali🙂
Syaratnya order online.. Maka, line memang busy teruk.
Alhamdulillah pakai unifi, kalau yang pakai biasa-biasa tu macam manalah tahap kesiputan internetnya.. Unifi pun dah jadi kura-kura😉

Kami order crust thin aloha chicken, new york crust ultimate hawaian dan crust cheese (sepatutnya sensation prawn) tapi walid dah terorder ultimated chicken. Makan jelah🙂

20121206-232038.jpg
resit order online-bayar kat Dominos Bukit Jelutong

20121206-232713.jpg
fresh from oven😉

20121206-232755.jpg

20121206-232810.jpg

20121206-232825.jpg
tiga jenis pizza tapi spesen je mukanya

20121206-232923.jpg
excited nak makan!

——> bonda belanja dua pizza, ummi belanja satu pizza..
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah, kenyang🙂

——> adik dan abang syahid dengan lena😉

_______________________________
Nota: ummi dah dua hari cirit birit bagai air. Suka sebab boleh kurus😉 cuma penat berulang alik ke toilet. Sangsinya ummi, adakah ummi pregnant lagi dalam masa terdekat ini?

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: