My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

Teknik Menggulung

Hari ini, kami membuat lagi kuih gulung untuk diberikan kepada sahabat ummi yang sedang preggy.. Semalam dia datang, tapi ummi tak lah pulak simpankan memandangkan ianya untuk minuman petang. Sambil ummi&ummi Fa’izah melihat album kat ipad, makanya Ummi Fa’izah cakap “sedapnya… napa tak tinggalkan untuk saya?”

Maka, hari ni kami membuat sekali lagi dan akan singgah sekejap ke rumahnya di seksyen 24 Shah Alam sebelum ke Tesco Extra untuk mencuci mata😉

Jom, hari ni nak post gambar teknik menggulung.. ececeh, macam expert je kan.. tapi, bolehlah untuk makan-makan kat rumah…

20121220-171647.jpg

letak inti dihujung

20121220-171717.jpg

gulungkan sikit untuk menutup inti

20121220-171754.jpg

lipat kiri&kanan

20121220-171825.jpg

gulung hingga ke penghujung&siap😉

________________________

Ok, trylah.. nak bersiap ke rumah Ummi Fa’izah sebelum bergebang😉

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: