My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

Bonda

20130304-220455.jpg

Sanah Helwah ya Jameelah..
Semoga segala doa atin dimakbulkan oleh Allah..
Semoga segala ikhtiar dan usaha dalam menyempurnakan urusan kehidupan, kembara ilmu master-PhD dimudahkan oleh-Nya.
Bertemu jodoh yang soleh musleh🙂
Semoga atin menjadi Billionaire duniawi dan ukhrawi🙂
Along sayang Atin🙂

Hadiah daripada kak long, adik&abang untuk tatapan bonda sayang,

20130304-220857.jpg

20130304-220924.jpg

20130304-220935.jpg

20130304-220951.jpg

20130304-221025.jpg

20130304-221036.jpg

Ini semua gambar mereka posing untuk tatapan bonda.. ummi letih terjerit-jerit minta pandang kamera.. Macam-macam keletah mereka yang sempat ummi rakamkan.. abang tak boleh duduk diam, adik dan kak long ada je yang lebih menarik perhatian mereka daripada melihat kamera..
Jadilah gambar ni kan🙂

Ummi telefon bonda sebab kak long dan adik nak sing a song birthday tapi bonda tak angkat telefon mungkin timing tak sesuai.. Esoklah, asal bolehlah bonda😉

Last,
Semoga kejayaan milik atin selamanya.. Amin🙂

20130304-221541.jpg

Best award from USIM🙂

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: