My Blog

Tentang Awak&Kite…NurCinta Kami…

Mak Kami

Alhamdulillahi Rabbil ‘Alamin..

Syukur atas kurniaan seorang ibu mertua yang sangat baik..
Sambil berseloroh dengan adik ipar perempuan ” hah, adik tengok.. kak ai dah dapat mak yang baik hati, baru je sampai rumah kak ai, dah terus kupas jagung untuk direbus.. adik belum tentu lagi tau!😉 hihihi..

Ya, sememangnya mak memang sangat baik.. dapat menantu yang kurang serba serbi expert memasak berbanding menantu sulung yang cekap membuat kerja-kerja rumah. Mungkin disebabkan itu, mak akan memasak apabila datang ke rumah kami – ianya sangat best – hidangan yang sedap untuk dinikmati.

Acapkali, menantu akan susah hati apabila ibu mertua datang bemalam di rumah terutama yang tak reti nak memasak ditambah dengan sikap ibu mertua yang kurang nak bagi sokongan moral. Part tu, daku tidak mengalaminya kerana mak sangat baik.. Fuh, lega!

InsyaAllah, pilihanraya kami akan pulang ke Segamat🙂

Mak&Ayah,
Terima Kasih atas segalanya..
~ Bundle of Joy!

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: